Skrädderi

SKRÄDDERI


Skräddarsytt handlar om att utgå från dig som kund, dina personliga önskemål och din kropp. Du deltar i hela processen och får ett plagg som är hantverksmässigt tillverkat och håller hög kvalitet - ett plagg som kommer att förgylla och  tjäna dig och din garderob i många år framöver. 

Vattulinkavaj, process
Kavaj, dam

Upplev kvalitet och hållbarhet


Du kan välja skräddarsytt vare sig det gäller ditt mest använda vardagsplagg, om du har svårt att hitta byxor med rätt passform, eller när du behöver kläder för festligare tillfällen. Du kommer helt enkelt med en idé till mig, och vi går igenom dina önskemål om uttryck, passform, material och utförande, och kommer fram till vad som blir bäst för just dina ändamål.  Jag tar dina mått för att konstruera ett mönster till dig. Under tilverkningsprocessen planerar vi in ca 2-3 provningar, beroende på vad ditt plagg kräver, för att plagget ska passa just din kropp perfekt.


Mitt mål är att du ska få ett plagg som representerar dig, som du verkligen trivs med att bära, och som håller länge, både kvalitets- och stilmässigt.

Chaneljacka, kedja

Jag gör även ändringsarbeten och lagningar. Rädda kläder du tycker om men som av någon anledning hängt i garderoben allt för länge!

Chaneljacka, slutprovning
Detalj, kavaj
Smokingjacka, dam

Ateljé Lisa Baker


Syateljé specialicerad inom scenkostym och damskrädderi.

Skrädderi och kostymateljé i Hudiksvall.


kontakt@lisabaker.se
+46 (0)766- 34 66 25